LA CARTA
AMANIDES

PER COMENÇAR
  • Escalivada amb anxoves de L'Escala o formatge de cabra gratinat amb coca de Folgueroles /

    9.50
  • Verdures a la brasa amb romesco /
    8.90
  • Croquetes casolanes de Ceps especialitat del xef /
    7.90
  • Cargols ecològics del Montseny amb 2 salses /
    12.50
  • Foie fresc de Can Manent amb poma caramel-litzada i reducció de vi ranci /
    15.55
  • Coca de Mossèn de Folgueroles amb pernil ibèric /
    8.50
  • Calamarsets Andalusa /
    amb salsa tàrtara "els reis de la casa"
    17.90

ARROSSOS I FIDEUADES
  • Risoto amb Ceps,esparrecs i gambes /
    14.50
  • Fideuada marinera torradeta o negra /
    14.50
  • Arròs mariner de la MAMA sense feina , si el voleu negre també /
    15.50
  • Paella de marisc amb llagosta /
    19.80
  • Paella de marisc amb llamàntol o gambes vermelles ( per encàrrec) /
    25.75

SOPES
  • Sopa de pagès /
    10.50
  • Sopa de ceba gratinada /
    9.50
  • Escudella i carn d’olla /
    17.20

LA NOSTRA PASTA FRESCA
  • Espaguetis SURINYA (all,pebre vermell picant) /
    7.95
  • Espaguetis /
    Rocafort, Carbonara, Bolonyesa, pesto
    8.25
  • Espaguetis amb gambes , cloïsses , tomàquet xerri alfàbrega /
    15.60
  • Raviolis de carn amb salsa /
    Rocafort, Carbonara, Bolonyesa, pesto
    9.25
  • Raviolis farcits amb brandada de bacallà i salsa de marisc /
    10.40

TRUITES
  • Gambes /
    10.20
  • Formatge /
    8.30
  • Xoriço i patates /
    7.50
  • Espàrrecs verds /
    8.85
  • Patates /
    6.30
  • Tonyina /
    7.50
  • La Mama /
    ( Blat de moro i pernil dolç)
    6.45
  • Catalana /
    ( mongetes i botifarra)
    8.10
  • Espanyola /
    6.70
  • Pebrot i patates /
    6.70
  • Nous i rocafort /
    8.10

LES NOSTRES CRÊPES SALADES
  • Pernil dolç i formatge /
    6.50
  • Bacon, ou dur i gruyère /
    7.20
  • Xampinyons, ceba, dàtils, pernil dolç i formatge /
    10.95

LA NOSTRA BRASA
  • PEUS DE PORC A LA BRASA /
    8.90
  • BOTIFARRA cassolana de la Sra. Maria /
    9.80
  • POLLASTRE DE PAGÈS ECOLÒGIC /
    12.35
  • SECRET DE PORC IBERIC /
    12.50
  • ENTRAMA DE VEDELLA DE CAN PUIG DE BIGUES /
    12.80
  • MAGRET D'ÀNEC DE CAN MANENT /
    13.90
  • COSTELLES I MITJANES DE XAI DEL VALLES /
    13.90
  • ENTRECOT DE VEDELLA DE CAN PUIG DE BIGUES + 350 grs /
    15.85
  • FILET DE VEDELLA DE CAN PUIG DE BIGUES /
    18.50
  • AMB SALSA Suplement : /
    5 pebres, Rocafort, pebre verd, crema de xampinyons, fruits del
    bosc, múrgules
    2.50
  • AMB FOIE FRESC i reduccio de vi ranci . Suplement : /
    6.00
  • Amb mongetes de Vallés Varietats recuperades o Patates Fregides . /
    2.50

PEIXOS
  • Bacallà a la llauna amb mongetes del Vallés varietats recuperades /
    15.60
  • Llenguado amb fruits secs de Santa Eulàlia i taronja /
    19.05
  • Calamarsets a la graella amb all i julivert o a l'andalusa /
    17.90

PIZZES
petita             gran
  • MARGARITA /
    pernil dolç
    7.75 0
  • 4 ESTACIONS /
    anxoves, xampinyons, pernil dolç, pebrots i olives
    8.90 0
  • 6 FORMATGES /
    rocafort, gruyère, emmental , abarti cadi i parmesà
    9.90 0
  • JAMAICA /
    pinya, bacon, pernil dolç i olives
    8.90 0
  • BARBACOA /
    salsitxes, bacon, pernil dolç, pernil país i salsa barbacoa
    9.90 0
  • TOSCANA /
    tomàquet de pagès, parmesà, pernil dolç i olivada
    8.90 0
  • GALLEGA /
    Pebrot escalivat, tonyina i ceba escalivada
    9.90 0
  • La del XEF /
    xampinyons, ceba, pernil dolç, pinya pebrot verd ou i aji picant.
    10.80 0
  • La Nostra VEGANA . Verdures de l'hort sense formatge /
    10.80 0
  • CALÇONE AL GUST /
    12.80 0
  • Suplements /
    Doble de formatge
    2.50 0
  • Suplements /
    Un Ou
    1.85 0

COCA DE MOSÈN DE FOLGUEROLES AMB TOMÀQUET I OLI VERGE

ESPECIALITATS DE LA MAMA
  • CARPACCIO DE VEDELLA AMB PARMESA /
    13.40
  • CANALONS DE LA IAIA de la MAMA /
    12.50
  • "COCHINILLO" DEL PLA DE LLERONA AMB CEBA CONFITADA,PANSES I REDUCCIO DE MOSCATELL /
    19.50
  • STEAK TARTAR DE VEDELLLA DE CAN PUIG DE BIGUES /
    16.75

PER ELS NENS I NO TANT NENS
  • Bastonets de pollastre arrebossat amb patates fregides /
    8.20
  • Espaguetis o Raviolis farcits de carn /
    Salses: Rocafort, Carbonara, Bolonyesa .
    8.95

AMANIDES I SOPES
  • Amanida de la Casa senzilla i bona /
    Enciam, tomàquet, pastanaga , olives, tonyina,
    espàrrec, pebrots i ceba tendra
    7.50
  • Amanida de formatge de cabra,codonyat,pinyons i vinagreta de maduixa /
    9.55
  • Amanida de cabdells amb cruixents de pernil ibèric all fregit i foie /
    9.55
  • Sopa de peix de costa amb entrebancs /
    14.45
  • Sopa de pagès /
    10.50
  • Gaspatxo de la Mama amb el seu acompanyament /
    9.55
  • Vichyssoise de meló i poma amb encenalls de pernil ibèric cruixent /
    10.55
  • Salmorejo de la conxita amb el seu pernil i ou de guatlla poche /
    11.55

twitter facebook