PREU: 55.00 MENU REVETLLA CAP D'ANY 2016
Aperitiu : - Assortit de Cucurutxos Salats ( guacamole, Salmó marinat , Steak tartar ) PRIMER S A TRIAR : Crema de moniato amb tòfona i oli de sajolida del Parc de les olors. O Escudella amb galets farcits i pilotes de foie o Amanida de formatge de cabra, codonyat, pinyons i vinagreta de maduixa O Cremós d’arròs amb ceps, espàrrecs i gambes O Raviolette de Txangurro i salsa de Marisc ______________ Sorbet de la Mama ______________ SEGONS A TRIAR : Pollastre de pagès amb llamàntol O Cabrit al forn amb les seves patates i ceba O Cochinillo amb ceba confitada, panses i reducció de moscatell. O Filet de vedella amb foie i reducció de vi ranci O Suprema de rap cruixent amb puré de moniato O Bacallà amb melmelada de tomàquet i ceba confitada POSTRES : Coulan de xocolata amb gelat de fruita de la passió Crema catalana de torro cremada Peres al Vi amb gelat de maduixa Torrijas amb gelat de vainilla CELLER : EBANO (DO RIBERA DUERO) M.RISCAL VINYA CALERA – VERDEJO CAVA ANNA CODORNIU blanc de blncs BRUT CAFÉ NEULES I TORRONS I RAIM DE LA SORT COTILLO Ball amb DJ TOMAS 55 € iva inclòs .

PREU: 25.00 MENU GRUPS 2017
PRIMERS (individuals per persona) : - Vichyssoise de meló i poma amb encenalls de pernil . - Amanida de formatge de cabra, codonyat, pinyons i vinagreta de maduixa. - Canaló cruixent farcit d’ànec de Can Manent, prunes i salsa de ceps. - Croquetes de ceps especialitat del Xef . - Coca de Mossèn de Folgueroles amb tomàquet, oli verge i pernil . SEGONS A triar : - Bacallà amb melmelada de tomàquet i ceba confitada O -Barbacoa world (2 carns x 2 estils) Entrama estil ARGENTINA Autèntic chimichurri de la Pampa Secret AMERICAN STYLE amb una original salsa barbacoa O Entrecot de vedella (+350grs) de Can Puig de bigues a la brasa + 5 € O Calamarsets a la graella amb all i julivert "els reis de la Casa" + 5 € POSTRES DE LA CASA - Pastis de formatge amb fruits del bosc . - Crema Catalana de torro cremada . - Brownie de xocolata amb nous i gelat . - Tarta tatin de poma amb gelat de vainilla Vi casa i aigua . Suplements :

PREU: 45.00 MENU PETITES CELEBRACIONS

A LA TAULA TROBAREM CHIPS DE PATATA,FUET I ASORTIT DE CUCURUTXOS FARCITS .

PLAT PICAPICA INDIVIDUAL. (4)

Amanida de cabdells amb cruixents de pernil ibèric

                          all fregit i foie                                             

Amanida de formatge de cabra,codonyat,

        pinyons i vinagreta de maduixa

Cabdells amb anxoves i vinagreta de ceps

Xapata de pernil ibèric.

Xapata d’escalivada,salmó fumat i anxoves.

Xapata de salmorejo,bacallà i mojama

Torradeta de micuit de foie

Torradeta de truita (xoriço i patates o espanyola …)

Quiche Lorreine.(pernil dolç o salmó o d’escalivada ).

Asortiment de pizzes

Fideuas . Blanca o negra.

Croquetes casolanes.

Raviolis farcits amb brandada de bacallà i la seva

                         salsa de marisc i gambes.

Cocktail de gambes .

Calamarsets Andalusa amb salsa tàrtara.

Calamars romana

Patates Bomba (bravas o de peix, o de carn)

Tigres farcits de garotes .

Gambes allet

Piquillo farcit de lluç i gambes.

Vol-au-vent farcit de cranc .

Sopa de ceba gratinada o Gaspatxo o salmorejo o Vichyssoise .

 

SEGONS POSIBLES

ESPATLLETA DE XAI o CABRIT AL FORN

ENTRECOT DE 400 grs. AL GUST

ROAST BEEF AMB SALSA DE CEPS

CONFIT D’ÀNEC AMB SALSA DE PRÈSSEC

ORADA O LLOBARRO A LA DONOSTIARRA

CALAMARSETS AL GUST

BACALLÀ A LA LLAUNA o AMB MELMELADA DE TOMAQUET I CEBA CONFITADA

MAR I MONTANYA DE PAGES .

SARSUELA DE PEIX( Suplement 12 euros)

GARRINET ESTIL MENORQUÍ (suplement 15 euros)

LLAMANTOL GRATINAT AMB MUSELINA DE FRUITS SECS(p.s.mercat)

EL MENU INCLOU  VINS DEL PAIS,CAVA BRUT , PASTÍS A TRIAR I CAFES .

Scroll Up Scroll Down
twitter facebook